Javno savjetovanje o 5. izmjeni Lokalne razvojne strategije

Obzirom na Odluku o potrebi za naknadnom dodjelom sredstava za provedbu LAG natječaja koju su donijeli Skupština i Upravni odbor 23.6.2020., Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla pokreće 5. izmjenu Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe Zagorje-Sutla 2014. do 2020. godine (dalje u tekstu LRS).

Pozivamo Vas da se uključite u javno savjetovanje vezano uz 5. izmjenu LRS, a kako bismo naknadno dodijeljena sredstva usmjerili prema tipu operacije za kojim postoji najveća potreba. U javno savjetovanje možete se uključiti putem iskaza interesa za prijavu na LAG natječaje 2020. koji se nalazi na linku: https://forms.gle/q5dsmY83RqTUAntW8

Ujedno Vas pozivamo da se očitujete o prijedlogu Kriterija odabira za TO 1.3.2. – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava (tip operacije 6.3.1. PRR RH) koji se nalaze u prilogu. Više o prvom LAG natječaju za navednu TO možete vidjeti ovdje.

Svoja očitovanja, prijedloge i sugestije možete nam slati do 24.7.2020. godine na e-mail lag@zagorje-sutla.eu te putem ispunjavanja obrasca iskaza interesa.

LAG Zagorje-Sutla donio je Odluku o o potrebi za naknadnom dodjelom sredstava za provedbu LAG natječaja temeljem Odluke o primjeni sustava nagrađivanja za naknadnu dodjelu sredstava odabranim LAG-ovima u podmjeri 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“ unutar mjere 19 „Potpora lokalnom razvoju u okviru LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom zajednice)“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Ministarstva poljoprivrede od 27. travnja 2020. godine te priloga 2 „Preliminarna rang lista odabranih LAG-ova za naknadnu dodjelu sredstava iz Mjere 19“.

Skip to content