Predstavljanje Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije i aktualnih bespovratnih potpora za poduzetnice

LAG Zagorje-Sutla u okviru projekta MREŽA^2 organizira

PREDSTAVLJANJE PODUZETNIČKOG CENTRA KRAPINSKO- ZAGORSKE ŽUPANIJE

I AKTUALNIH BESPOVRATNIH POTPORA ZA PODUZETNICE

Predstavljanje će se održati 13. rujna 2018. (četvrtak) u Zaboku, u prostoru Zelene dvorane (Trg sv. Jelene 6) s početkom u 18.30h .

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. predstavit će poduzetnicama svoju djelatnost te mogućnosti suradnje u realizaciji projekata i investicija.

Nakon predstavljanja održat će se razgovor kroz koji će sudionice imati mogućnost predstaviti svoja iskustva u sferi poduzetništva, te će dobiti informacije o različitim oblicima i mogućnostima financiranja i podrške za poduzetničke ideje od strane EU fondova i drugih programa.

Pozivamo zainteresirane zagorske poduzetnice, poljoprivrednice, obrtnice, da se prijave za predavanje putem e-maila: projekti@zagorje-sutla.eu najkasnije do 12.09.2018. godine do 16.00 sati kako bi rezervirale svoje mjesto.

LAG Zagorje- Sutla u u sklopu projekta Projekt MREŽA^2 – „Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na kvadrat“ vodi Mrežu poduzetnica u Krapinsko-zagorskoj županiji kroz koju osigurava mjesto okupljanja  poduzetnica koje su u fazi pokretanja posla ili već imaju uhodan posao,a kroz radionice osigurava edukacije i potiče ih na razvoj poslovnih ideja, jačanje vještina i kompetencija, uspješan plasman proizvoda i usluga te umrežavanje sa svrhom osnaživanja pozicije žena na tržištu rada. Projekt sufinancira Krapinsko-zagorska županija.

 

Skip to content