Poštovani !

Izuzetno nam je drago što ste pristupili službenim stranicama zagorje-sutla.eu. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica to činite na vlastitu odgovornost.  zagorje-sutla.eu ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.

Sadržaj ovih internetskih stranica priređen je uz svu pažnju i u dobroj vjeri, a isključivi cilj im je pružanje informativnih sadržaja i služe isključivo u svrhu informiranja. zagorje-sutla.eu ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ove internetske stranice upućuju. zagorje-sutla.eu zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti nadopuni, izmijeni, ili ukloni bilo koji od sadržaja ovih internetskih stranica. zagorje-sutla.eu zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti promijeni uvjete pristupu i korištenju ovih internetskih stranica.

Svi sadržaji, osim službenih oznaka zagorje-sutla.eu, smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe, a uz poštovanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ovih internetskih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje zagorje-sutla.eu, kao i drugih vlasnika autorskih prava. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, te mijenjanje dijelova sadržaja , kao i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki, kao i korištenje ovih internetskih stranica suprotno njihovoj namjeni.

Autorska prava na izgled i dizajn zadržava tvrtka – izvođač ovih internetskih stranica.

Voditelj
Hrvoje Novak

099/423-7151

Voditelj ureda
Matija Krizman

092/346-6800

Viši stručni suradnik
Marko Brozović

099/660-2540

Javite nam se

Na vaše upite odgovoramo u što moguće kraćem roku.

Primanje stranaka uz prethodnu najavu telefonom ili e-mailom.

  LOKALNA AKCIJSKA GRUPA ZAGORJE - SUTLA

  Zagorska Sela 39

  49296 Zagorska Sela

  Podružnice: Pregrada – Pod Lenartom 1 | Zabok – Ulica Matije Gupca 53

  OIB: 51537528813

  IBAN: HR5024020061100639892

  E-MAIL

  lag@zagorje-sutla.eu

  Kontakt Lokalne akcijske grupe Zagorje- Sutla za zaštitu osobnih podataka:

   lag@zagorje-sutla.eu

  Rad LAG-a sufinanciran je sredstvima Europske unije
  Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
  U okviru Mjere 19. “LEADER-CLLD”

  PROGRAM RURALNOG RAZVOJA 2014.-2020. Udio sufinanciranja: 90% EU, 10% RH
  Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja

  Projekt ‘Jednake mogućnosti u svijetu rada i procesu zapošljavanja “Žene biraju novu šansu”‘ (UP.01.3.1.01.0023) te Projekt „#Za BITI +54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost“ (UP.02.1.1.03.0185) sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Zajedno do fondova EU.

  Projekt #EuSAVE – Europska građanska akcija za pametna povijesna sela (Decision Number: 2018 – 3894/ 001-001) financira se u okviru programa Europa za građane.

  Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Lokalne akcijske grupe Zagorje-Sutla.
  Skip to content