U suradnji sa CESI predstavljen projekt “FREE – Osnaživanje poduzetnica u ruralnim područjima”

Dana 23. veljače 2017. godine s početkom u 18 sati u prostoru Zelene dvorane u Zaboku održala se promocija projekta „FREE – Osnaživanje, poticanje i potpora poduzetnicama u ruralnim područjima“, kojeg u sklopu Erasmus+ programa provodi CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje.  Radionici su prisustvovale zainteresirane poduzetnice na području Krapinsko-zagorske županije.

Nina Očko, voditeljica projekta, predstavila je projekt osnaživanja i podrške ženama poduzetnicama u ruralnom području, njegove ciljeve vezane za identifikaciju prepreka i pružanje praktičnih instrumenata za osnaživanje, poticanje i podršku poduzetnicama kako bi prevladale postojeće prepreke.

Voditeljica Lokalne akcijske grupe Zagorje- Sutla Tajana Broz predstavila je kako LAG može pomoći ženama poduzetnicama.  Slijedio je razgovor o uključivanju poduzetnica u Mrežu žena poduzetnica- mjesta na kojem će moći razgovarati o problemima na koje nailazimo u poslovanju ili pokretanju posla kako bi ih zajednički pokušali riješiti, gdje mogu steći vještine, znanja i priliku za promociju svojih proizvoda ili usluga te se povezati s osobama koje vode vlastite poslove i hrabro se nose sa izazovima poslovanja.

Na radionici je dogovoreno da će se nastaviti organizirati druženja/radionice za zainteresirane poduzetnice u mjesečnom ritmu kroz neformalnu Mrežu poduzetnica. Sama druženja koordinirat će uz LAG i poduzetnica Snježana Ljubić. Teme za naredna druženja koje su sudionice istaknule kao korisne su prodavačke vještine, učinkovita organizacija vremena i korištenje društvenih mreža za poduzetnice.

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnice da nam se jave na e-mail:  lag@zagorje-sutla.eu, kako bi dobivale informacije vezane uz daljnje radionice.

Za sva pitanja i informacije LAG Zagorje – Sutla Vam stoji na raspolaganju!

Skip to content