Sudjelovanje na 12. Sajmu udruga Krapinsko-zagorske županije

LAG Zagorje- Sutla sudjelovao je 27.05.2017 na 12. Sajmu udruga Krapinsko-zagorske županije u Bedekovčini, koji se održao s ciljem okupljanja aktivnih udruga, njihovog povezivanja i predstavljanja rada svima koji žele doprinijeti razvoju civilnog društva Krapinskozagorske županije. Ove godine na Sajmu je sudjelovalo 39 udruga s područja županije s više od 180 sudionika/ca te velik broj posjetioca.

Sajam je organizirala Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih, Multimedijalnim centrom STUBKLUB, udrugom PETROŽEKRUŠLJEVO SELO, Udrugom Regenerator i Udrugom mladih Feniks.

Na samom početku Sajma sve prisutne pozdravili su župan Željko Kolar, zamjenik načelnika Bedekovčine Janko Buzjak i koordinatorica Mreže udruga Zagor Ivana Radanović.

Uz neformalno druženje za Sajam je bio pripremljen prigodan program koji je uključivao glazbeni i kulturno scenski nastup udruga. Udruge koje su svojim nastupom obogatile sadržaj programa su: Povijesno-plesna udruga “Kontea” iz Konjščine, Udruga umirovljenika Marija Bistrica, Manjinska ženska udruga “TEREM”, Udruga Bedekovčanske mažoretkinje i Udruga Magdalenić. Također, nastupili su Markuš Marko i Oroslavska plemićka mladež.

Skip to content