Radionica o mogućnostima financiranja projekata ruralnog sektora i industrije

Krapinsko-zagorska županija i Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije županije u suradnji s HAMAG BICRO-om najavljuje nadolazeću radionicu namijenjenu svim zainteresiranim poljoprivrednicima te poduzetnicima koji teže proširiti svoje poslovanje kroz dostupne financijske instrumente.

Datum održavanja: Srijeda, 24.04.2024.
Vrijeme: 10:00 – 13:30 sati
Mjesto: Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije, Bobovje 52G, Krapina

Program radionice:
10:00 – 10:15 | Uvodni Pozdrav
10:15 – 11:45 | Mogućnosti kreditiranja i jamstva za ruralni sektor
11:45 – 12:00 | Pauza i osvježenje
12:00 – 13:00 | Mogućnosti kreditiranja i jamstva za poduzetnike
13:00 – 13:30 | Eurostars natječaj – potpora za istraživanje


Tijekom ove interaktivne radionice sudionici će imati priliku naučiti o korisnim informacijama vezanima za uvjete kreditiranja i jamstva koja se mogu iskoristiti za rast i razvoj njihovih poduhvata. Također, bit će predstavljen i Eurostars program, koji nudi potporu projektima istraživanja i razvoja.

Ne propustite priliku za stjecanje vrijednih uvida i informacija koje bi mogle biti ključne za uspjeh vašeg poslovanja. Prijavite se za sudjelovanje i saznajte kako iskoristiti dostupne financijske mehanizme za unapređenje vašeg poslovnog poduhvata.

Za više informacija i prijave, kontaktirajte nas putem e-maila na info@poduzetnickicentar-kzz.hr ili telefonom na broj 049 354 695.


Kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto – prijavite se putem poveznice. https://forms.gle/BL1a67KAz2oMrPMc8

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom učenju i rastu!

Ova radionica organizira se u partnerstvu Krapinsko-zagorske županije, Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije, HAMAG BICRO, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina, Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, LAG-a Zagorje-Sutla, LAG-a Prizag, LAG-a Zeleni bregi.

Skip to content