POZIV NA SUDJELOVANJE U FOKUS GRUPI NA TEMU PODUZETNIČKE AKTIVNOSTI ŽENA U KRAPINSKO-ZAGORSKOJ ŽUPANIJI

Lokalna akcijska grupa Zagorje- Sutla u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom provodi projekt “MREŽA^2 – „Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na kvadrat“. U sklopu projekta provest će se fokus grupa na temu poduzetničke aktivnosti žena u Krapinsko-zagorskoj županiji, pod vodstvom Anamarije Tkalčec iz CESI – Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje iz Zagreba.

Fokus grupa će se održati u ponedjeljak, 15. listopada 2018. godine u prostorima Zelene dvorane (Trg svete Jelene 6, Zabok). Predviđeno trajanje fokus grupe je od 18:00 do 19:00 sati.

U procesu poticanja donošenja akcijskog plana razvoja poduzetništva žena u Krapinsko-zagorskoj županiji, projektom se istražuje institucionalni okvir za razvoj ženskog poduzetništva, poduzetnički potencijali žena, poduzetničke aktivnosti, pristup resursima- financijskim, kadrovskim i drugim, socio-kulturno okruženje, dostupnost poduzetničkih i drugih mreža, obrazovanja i osposobljavanja. Ujedno se ispituju rodne uloge, stavove i strategije u usklađivanju poslovnog i obiteljskog života koje primjenjuju uspješne poduzetnice.  

Vaša iskustva, potrebe, mišljenja i stavovi su nam važni, stoga molimo sve zainteresirane poduzetnice, poljoprivrednice, obrtnice molimo da prijave svoj dolazak na mail projekti@zagorje-sutla.eu  najkasnije do petka, 12. listopada 2018. godine kako bi osigurale svoje mjesto.

Skip to content