Poziv na edukativnu radionicu “Jačanje poduzetničkih vještina poduzetnica- samoprezentacija tvrtki i proizvoda u planiranju poslovanja”

Poštovane poduzetnice,

Lokalna akcijska grupa (LAG) Zagorje-Sutla u suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom u sklopu projekta MREŽA^2 – „Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na kvadrat“ organizira edukativnu radionicu

 “JAČANJE PODUZETNIČKIH VJEŠTINA PODUZETNICA – SAMOPREZENTACIJA TVRTKI I PROIZVODA U PLANIRANJU POSLOVANJA”

koja će se održati u subotu, 10. studenog 2018. u trajanju od 9:00 do 15:00 sati u Krapinskim Toplicama u ugostiteljstvu/izletištu “Kod Đurđe” OPG-a Halapir , Vrtnjakovec 59.

 

O edukaciji

Istraživanja pokazuju da su tvrtke koje vode žene i do 25 posto profitabilnije na svjetskoj razini. No, žene se teže odlučuju za pokretanje vlastitog posla, a u Hrvatskoj ne čine niti trećinu svih poduzetnika. Žensko poduzetništvo često je opterećeno i balansiranjem između obiteljskog i poslovnog života, nedovoljnom podrškom okoline kao i sumnjom u vlastite sposobnosti i uspjeh vlastite poslovne ideje.
Na edukaciji ćemo:
– osvijestiti koje je naše “zašto” – zbog čega se bavimo time čime se bavimo
– na koji način “prodati” svoju ideju sebi, a zatim i drugima
– osvijestiti naše vještine i znanja te raditi na samoprezentaciji sebe i svojih biznisa.
Kroz edukaciju radit ćemo na povećanju motivacije, osnaživanju i povećanju ugode pri prezentaciji sebe i svojih tvrtki.
Sudionice će također imati i priliku za umrežavanje.

O edukatorici

Radionicu će voditi Marina Kolar, certificirana trenerica i edukatorica Swiss Career Qualification programa za upravljanje karijerom i kompetencijama (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za osobni i organizacijski razvoj. Marina ma 17 godišnje iskustvo u provedbi edukacija, razvoju i provedbi projekata i programa, vođenju i razvoju timova, tvrtki i organizacija. Poduzetnica je i vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta.


Program edukativne radionice

8:45 – 9:00 h Okupljanje u ugostiteljstvu “Kod Đurđe” uz kavu dobrodošlice

9:00 – 13:00 h Edukativna radionica uz pauzu s osvježenjem u 11h

13:30 – 15:00h Ručak za sudionice  (Ponuda “Kod Đurđe”: kotleti s domaćim njokima, koštalci pečeni- pljeskavica sa sirom, pečena piletina s mlincima, domaće kuhane kobase i pečeni krumpir sa miješanom salatom, desert bučnica, palačinke s orasima i zlijevka, kava)

 

Predviđen broj sudionica je 12.

Sudjelovanje na radionici kao i osvježenje-ručak  je besplatno!

 

Molimo sve zainteresirane da nam radi organizacijskih razloga potvrdite sudjelovanje na radionici putem e-maila: projekti@zagorje-sutla.eu do srijede, 7. studenog 2018.

U prijavi molimo navedite ime i prezime, kontakt, općinu/grad.

Nakon roka za prijavu napravit će se odabir polaznica te će rezultati istih biti javljen svim prijaviteljicama do 9. studenog 2018.
 
LINK- karta kako doći do ugostiteljstva “Kod Đurđe”

 

Skip to content