Održana radionica izrade poslovnog plana

U subotu, 09. rujna 2017. godine u Zaboku u prostorijama Zelene dvorane, održala se radionica o pisanju poslovnog plana namijenjena ženama koje imaju konkretnu poslovnu ideju ili su u fazi pokretanja  posla u ruralnom području.

Radionica izrade poslovnog plana provela se interaktivnom metodom pod vodstvom vanjske stručnjakinje Ivane Pukšec iz tvrtke Metis consulting. Obuhvatila je teme važnosti poslovnog planiranja, koji su elementi poslovnog plana, analiza trenutnog stanja,  definiranje ciljeva i ulaganja, financijska analiza projekta i priprema proračuna (analiza ulaganja, budućih prihoda i troškova, račun dobiti i gubitka, novčani tok).

Polaznice su iskazale interes za planiranje poduzetničkih pothvata na projektima iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja, te je uz teorijski dio odrađen dio treninga na konkretnom primjeru.

Sve sudionice radionice su iskazale zadovoljstvo naučenim, istaknuvši da im je predavanje bilo izuzetno korisno. 

Radionicu je organizirao LAG Zagorje- Sutla kao dio projekta MREŽA „Mogućnost Razvoja Emancipacije ŽenA“ kojeg provodi u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom i udrugom CESI. 

Skip to content