Predstavljanje natječaja za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti

LAG Zagorje-Sutla u okviru projekta MREŽA^3 organizira 

PREDSTAVLJANJE NATJEČAJA ZA RAZVOJ NEPOLJOPRIVREDNIH DJELATNOSTI

Imate OPG, a željeli biste se baviti i ruralnim turizmom? Ili već imate dodatnu djelatnost na OPG-u koju želite razvijati? Dođite na predstavljanje natječaja za razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti na OPG-ovima i saznajte koja su vam EU sredstva na raspolaganju te kako pripremiti prijavu na natječaj!

 

Predstavljanje će se održati u suradnji s Poduzetničkim centrom Krapinsko-zagorske županije 16. siječnja 2020. (četvrtak) u Krapinskim  Toplicama, u kinodvorani Doma kulture Krapinske Toplice (kat iznad Općinske knjižnice Krapinske Toplice), adresa: Ul. Ljudevita Gaja 27 (Ul. Ljudevita Gaja 27) s početkom u 18.00h

Raspored:

18:00   – 18:45 h   – prezentacija Natječaja za tipove operacija 6.2.1. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti” i 6.4.1.  “Ulaganja u razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja (Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije).

18:45   – 19:30 h – interaktivna radionica izrade poslovnog plana za prijavu na Natječaje mjera 6. Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja kroz predstavljanje vlastitog iskustva prijave na natječaj za tip operacija 6.2.1. te savjeti za kvalitetnu pripremu poslovnog plana (Blanka Stipčić Berić za LAG Zagorje-Sutla).

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. predstavit će poduzetnicama i svoju djelatnost te mogućnosti suradnje u realizaciji projekata i investicija.

 

LAG Zagorje- Sutla u u sklopu projekta Projekt MREŽA^3 – „Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na treću“ vodi Mrežu poduzetnica u Krapinsko-zagorskoj županiji kroz koju osigurava mjesto okupljanja  poduzetnica koje su u fazi pokretanja posla ili već imaju uhodan posao,a kroz radionice osigurava edukacije i potiče ih na razvoj poslovnih ideja, jačanje vještina i kompetencija, uspješan plasman proizvoda i usluga te umrežavanje sa svrhom osnaživanja pozicije žena na tržištu rada. Projekt sufinancira Krapinsko-zagorska županija.

 

Skip to content