Poziv na dostavu fotografija s prikazom lokalnih volonterski aktivnosti povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera

Poštovani/a,

Mreža udruga Zagor zajedno s partnerima organizira izložbu fotografija volonterskih aktivnosti povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 05.12.2017.

Pozivaju se svi zainteresirani da pošalju fotografije koje prikazuju konkretne lokalne volonterske aktivnosti/akcije koje su se odvijale na području Krapinsko-zagorske županije u 2017. godini. Cilj poziva je promocija volonterstva na lokalnoj razini te njegovo vrednovanje kao društveno korisne aktivnosti kako za pojedinca, tako i za cijelu zajednicu.

Način prijave:

  1. Svaki organizator volontiranja može poslati najviše 3 fotografije koje prikazuju volontersku aktivnost/akciju.
  2. Svaka fotografija treba imati kratki opis aktivnosti/akcije.
  3. Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku u visokoj rezoluciji.
  4. Dostavom fotografija, prijavitelj/ica potvrđuje da posjeduje suglasnost za objavljivanje, te garantira da ne postoje prava trećih osoba i da će sve zahtjeve trećih osoba rješavati osobno i bez dodatne naknade.
  5. Fotografije se šalju putem elektroničke pošte na volontirajmo@zagor.info u razdoblju od 12.10. do 12.11.2017. godine.
  6. Po isteku roka za prijavu odabrat će se fotografije (fotografije iz kojih je vidljiva određena volonterska aktivnost/akcija) koje će biti izložene u prostoru Centra za mlade KZŽ (Trg svete Jelene 6, Zabok) povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera 05.12. Odabir fotografija izvršit će žiri čiji članovi/ce dolaze iz partnerskih organizacija uključenih u ovaj projekt. Po završetku izložbe iste će biti postavljene na različitim mjestima (organizacijama, ustanovama, institucijama) s ciljem promoviranja volonterstva u zajednici. Prijavom na ovaj poziv svi prijavitelji/ce se slažu da će se njihove fotografije javno objavljuju uz navođenje autora/ice odnosno vlasnika/ce fotografije.
  7. Ukoliko dostavljene fotografije ne ispunjavanju zadane kriterije iste neće biti uzete u obzir.

Izložba se organizira u okviru projekta „VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje“ kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Zabok, Krapinsko-zagorsko županijom, Lokalnom akcijskom grupom Zagorje-Sutla, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Osnovnom školom Janka Leskovara, Volonterskim centrom Zagreb i ACT Grupom.  Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Više informacija o projektu: http://www.zagor.info/projekt/volontirajmo-jacanje-kapaciteta-lokalnih-zajednica-za-volontiranje

Za sve upite slobodno nam se obratite.

Nikolina Bertol

Voditeljica Volonterskog programa VolontirAJMO

e-mail: volontirajmo@zagor.infonikolina@zagor.info

Mob: 091.222.6350         

Skip to content