Pozivamo Vas da nam se pridružite na čitanju Zagorkine Tajne krvavog mosta!

U prostoru Narodne knjižnice Hum na Sutli 12. siječnja 2019. godine od 10 do 13 sati organiziramo radionicu za žene starije od 55 godina, a u okviru projekta #Za BITI+54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost. 

Radionica se sastoji od čitanja poznatog Zagorkinog djela Tajna krvavog mosta i Zagorkinog kviza te diskusije o statusu žena kroz povijest. Voditeljice radionice su Vesna Barilar, Jasminka Pešut i Tajana Broz. Predznanje bilo koje vrste nije uvjet za sudjelovanje, a uz radionice i druženje s poznavateljicama Zagorkinog života i djela bit će organiziran i ručak za sudionice. Ovisno o broju prijava za sudionice će biti osiguran i prijevoz minibusom iz smjera Klanjca i Krapinskih Toplica. Ukupan broj sudionica ograničen je na 20.

Sudjelovanje za korisnice je besplatno!

 

Prijaviti se možete putem e-maila: lag@zagorje-sutla.eu ili WhatsApp/Viber aplikacije na broj 091 75 22 375. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt, općinu/grad te priložiti obostranu kopiju/fotografiju osobne iskaznice ukoliko niste do sada sudjelovali u aktivnostima projekta. Sva obrada osobnih podataka vrši se isključivo u svrhu izvještavanja i pravdanja projektnih aktivnosti provedbenim tijelima EU fondova. Kontakt osoba je Tajana Broz.

Projekt #Za BITI+54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost  provodi Centar za ženske studije iz Zagreba u partnerstvu s LAG–om Zagorje-Sutla i Etnografskim muzejom iz Zagreba a financiran je u okviru natječaja Umjetnost i kultura 54+ iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Za više informacija o projektnim aktivnostima pratite našu Facebook stranicu: https://web.facebook.com/zabitiplus54/ 

 

Skip to content